PRIMA ZI DE SCOALA LA CLASA PREGATITOARE !




A venit din nou toamna, numaram bobocii si lucrul care ma bucura cel mai mult este urmatorul : copiii dumneavoastra vor intelege ce insemna cuvantul " COLEG " , astfel , facandu-si noi prieteni apropiati si , cu o mare pofta de munca , pot pasi cu incredere intr-un univers al cunoasterii, nou pentru ei. Sunteti aici pentru prima data si aici veti descoperi , alaturi de cei mici , noi lucruri captivante, veti lega noi prietenii intre adultii care au aceelasi ideal si veti trai experiente pozitive in urmatorii cinci ani.
Dupa cum stiti, progresele pe care le vor face copiii dumneavoastra pe parcursul fiecarui an scolar nu sunt meritul unei singure personae , sunt rodul muncii in echipa in care dumneavoastra, parintii, ocupati un loc important. Sunt sigura ca ne vom sprijini unii pe altii si ne vom folosi creativ toate resursele , iar in ceasul masurarii rezultatelor vom putea spune cu mandrie justificata : ,, AM REUSIT DOAR IMPREUNA ! ".
Stiu ca locul parintilor e de neinlocuit . Eu doar doresc sa-l substitui in orele petrecute impreuna cu copiii dumneavoastra, sa le asigur siguranta si dragostea de care au atata nevoie .
Cu totii suntem parinti si stim ca despartirea de copil dimineata e dificila . Dar zambetul de pe chipul copilului si pupicul daruit cu atata caldura va intareste si va demonstreaza ca ingerasul a crescut si e gata sa descopere lucruri noi.



Coloana sonora : "Daniela Ciorba - Buna ziua, scoala!" si "Rozalinda - La Scoala"
Sursa audio : You tube
Foto : Constantin Vulpe , Cristina Nicu si Doina Burtila.
Locatie : Scoala " Remus Opreanu " Constanta

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...